Doi bărbați, prinși băuți la volan pe o stradă din comuna Dochia

Ieri, 13 martie, polițiștii Biroului Rutier Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 39 de ani, din Dochia, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La scurt timp, polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat un alt un bărbat, de 63 de ani, din Dochia, în timp ce conducea un autoturism pe aceeași stradă.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Tot la data de 13 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Pipirig, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Vânători-Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE