Doi bărbați din Piatra-Neamț reținuți de polițiști. Unul pentru scandal, celălalt pentru furt din biserică


În ziua de 13 iulie a.c., lucrători din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat pe raza municipiului un bărbat de 40 ani din Piatra Neamț, suspect pentru săvârșirea a mai multor infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice precum și a cinci infracțiuni de lovire sau alte violențe.
Acesta a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 13 iulie a.c., Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată despre faptul că o persoană necunoscută a sustras din incinta unui lăcaș de cult din Piatra Neamț un laptop.
În urma cercetărilor, polițiștii au identificat suspectul, un bărbat de 22 ani din Piatra Neamț și au recuperat bunul reclamat ca fiind sustras.
Suspectul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE