Doi bărbați din Neamț răniți după ce s-au răsturnat cu microbuzul

Un microbuz condus de un șofer din Neamț, în care se aflau 9 persoane, s-a răsturnat astăzi, 6 septembrie, în localitatea Pianu din județul Alba.

În urma accidentului doi nemțeni au ajuns la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 06.45, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localității Pianu, s-a produs un accident rutier. 

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un bărbat de 27 de ani, din comuna Icușești, județul Neamț, în timp ce conducea un microbuz pe drumul vicinal între autostrada A1 și DJ 704 A din localitatea Pianu de Jos, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.” – au transmis reprezentanții Poliției din județul Alba

Potrivit polițiștilor, în microbuz se aflau 9 persoane, iar în urma accidentului un bărbat de 45 de ani, din comuna Icușești și un bărbat de 43 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Șoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit ISU Alba, la fața locului au intervenit pompierii din Sebeș cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe.

Din cei nouă pasageri, doar doi au au necesitat îngriji medicale prezentând leziuni ușoare. Ambele persoane au fost transportate la spital, conștiente, cooperante, au transmis reprezentații ISU Alba.

PUBLICITATE