Doi șoferi din Neamț, implicați într-un grav accident rutier. Impact între patru mașini

Patru autovehicule au fost implicate joi (22 februarie), în jurul orei 11:00, într-un accident grav ce a avut loc pe Calea Republicii din municipiul Bacău. În urma impactului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre victime fiind scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform desteptarea.ro, un tânăr de 31 de ani, din judeţul Neamţ, care conducea o autoutilitară de tractări, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă faţă de o altă autoutilitară condusă regulamentar pe aceeaşi direcţie de un bărbat de 40 de ani, din Iaşi, şi a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, prima autoutilitară a pătruns pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de un TIR, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani, din Neamţ.

În accident a fost implicat şi un autoturism, care a fost avariat în partea din faţă. Conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 31 de ani, rănit în accident a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia salvatorilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Mai multe fotografii de la accident – AICI

sursa: desteptarea.ro
PUBLICITATE