Doi bărbați din Neamț, dați în urmărire generală

Doi bărbați din județul Neamț au fost dați în urmărire generală de Poliția Română.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Ţibucani, condamnat de Judecătoria Râmnicu Vâlcea la patru ani, şapte luni şi 11 zile de închisoare pentru vătămare corporală din culpă, a fost dat în urmărire generală deoarece se sustrage de la executarea pedepsei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

El trebuie să stea după gratii pentru că, pe 20 noiembrie 2017, a dat cu maşina peste Olimpia Chariton, provocându-i răni care au necesitat aproape o lună de spitalizare.

Instanţa a obligat firma la care individul avea asigurare auto să-i achite victimei daune morale de 120.000 de lei. Odată rămasă definitivă sentinţa, lui Toma urmează să îi fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii profilului ADN, care va fi arhivat în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Cel de-al doilea bărbat căutat de polițiști este Gheorghe Cătălin Teodorescu (40 de ani), născut în Roman, condamnat de Judecătoria Alba Iulia la nouă ani, trei luni şi 20 de zile pentru tâlhărie calificată.

Potrivit sentinţei, în 2017, împreună cu doi prieteni (recidivişti), el a intrat în casă peste fraţii Ştefan şi Emilian Morar, i-au bătut şi i-au deposedat de mai multe bunuri. Victimele trebuie să primească despăgubiri de 10.000 de lei.

Oricine deţine informaţii în vederea depistării celor doi infractori este rugat să apeleze 112 ori să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie!

PUBLICITATE