Doi bărbați din Canada și Marea Britanie, depistați în şedere ilegală în Neamț

Poliţiştii de imigrări din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Neamț au desfășurat ieri, 2 octombrie, o acțiune pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României. În urma activităţilor întreprinse, au fost depistați 2 cetăţeni străini care se aflau în ședere ilegală.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Județului Neamț au efectuat la data de 2 octombrie, o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse au fost depistaţi în situații ilegale 2 bărbați, de 36, respectiv, 64 de ani, din Canada și Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceștia au intrat legal în România și întrucât sunt membrii de familie a unui cetățean român, fiind interzisă îndepărtarea, au fost îndrumați să se prezinte la formațiunea teritorială din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, în vederea reglementării dreptului de ședere.

Acțiunile polițiștilor vor contina și în perioada următoare.

PUBLICITATE