Doi bărbați din Bicazu Ardelean și Tarcău, condamnați pentru violență în familie, duși la închisoare

Două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost aplicate de polițiștii din Bicaz, vizând doi bărbați din Bicazu Ardelean și Tarcău, condamnați pentru acte de violență în familie.

„La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Bicazu Ardelean.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 11 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Tarcău.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie şi încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecție.” – a transmis Poliția Neamț

Ambele persoane condamnate au fost escortate la Penitenciarul Bacău, unde își vor ispăși pedepsele.

PUBLICITATE