Doi adolescenți din Neamț, dați dispăruți (FOTO)

Poliția Neamț a lansat un apel către populație pentru ajutor în găsirea a doi minori, Romeo Ion Capră și Roxana-Mădălina Unguru, dispăruți din Târgu-Neamț și, respectiv, Roman.

Poliția orașului Târgu-Neamț și cea din municipiul Roman fac apel la populație pentru orice informații care ar putea ajuta la găsirea adolescenților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul caz este cel al lui Romeo Ion Capră, în vârstă de 15 ani, din Centrul de Servicii Ozana „Casa Veronica”, care a părăsit voluntar centrul pe 25 martie și nu a mai fost văzut de atunci.

La data de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați de către un reprezentant al Centrului de Servicii Ozana ”Casa Veronica”, cu privire la faptul că minorul CAPRĂ ROMEO ION, în vârstă de 15 ani, a părăsit în mod voluntar centrul la data de 25 martie a.c., în jurul orei 14.00, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.73 m,  greutate – 60 de kilograme, păr brunet.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un tricou alb, blugi de culoare neagră, fiind încălțat cu adidași de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza orașului Târgu Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în depistarea acestuia.” – a transmis Poliția Neamț

Al doilea caz îl reprezintă dispariția Roxanei-Mădălina Unguru, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de la internatul Liceului Tehnologic Ion Ionescu de la Brad pe 22 martie și nu a ajuns acasă.

„La data de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din Icușești, cu privire la faptul că, fiica sa UNGURU ROXANA-MĂDĂLINA, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar spre domiciliu, de la internatul Liceului Tehnologic Ion Ionescu de la Brad, în data de 22 martie a.c., și nu a ajuns până în prezent la domiciliu.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m,  greutate –70 de kilograme, păr negru, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o giacă de culoare maro, blugi de culoare negru, pulover alb, fiind încălțată cu adidași albi, cu dungi negre.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localității Bălușești, în continuare fiind desfășurate activități specifice în depistarea acesteia.” – au precizat polițiștii nemțeni

Oricine deține informații care ar putea facilita găsirea lor este rugat să contacteze imediat Serviciul Unic de Urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

PUBLICITATE