DNA, despre perchezițiile de la Ambulanța Neamț

Procurorii DNA au efectuat, ieri, percheziții la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț și în alte 5 locații din Neamț într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre angajările ce au avut loc în ultima perioadă, în care au fost încadrați 21 de asistenți (vezi AICI) și 20 de șoferi (vezi AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Serviciul Teritorial Bacău efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul lunii mai 2022.

În cursul zilei de 18 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, precum și în cinci locații situate pe raza județului Neamț, reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii  beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Direcția de Operațiuni Speciale.” – au transmis, pentru stiri-neamt.ro, reprezentanții DNA

Reamintim că începând din luna martie, noul șef al Serviciului de Ambulanță Județean este Dan Morenciu, fostul director al DSP Neamț, care a fost pus director „peste noapte”  (vezi articol AICI)

PUBLICITATE