Directorul Colegiului Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț demisionează

Directorul Colegiului Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț, Constanța Chelaru, a transmis astăzi, 29 august, că demisionează din această funcție. Decizia a fost determinată exclusiv de starea sa de sănătate.

„Dragi prieteni și colaboratori,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Începând cu 1 septembrie 2023, nu mai sunt director al Colegiului Național „Gheorghe Asachi”, ca urmare a deciziei de a demisiona.

Îmi doresc să nu existe speculații în jurul acestei decizii, de aceea vreau să știți că singurul lucru care m-a determinat să fac acest pas este starea de sănătate.

Sunt 11 ani de când mintea mea este conectată la problemele școlii, de cand viața mea înseamnă 90% școală si ce rămâne, pentru familie, încât resursele mele de energie s-au cam dus. Oricine a fost director măcar un an știe că 11 ani înseamnă enorm, și multe satisfacții, dar și foarte mult stres, și îi admir pe cei care merg mai departe.” – spune Constanța Chelaru

În declarația sa, aceasta a mulțumit Inspectoratului Școlar Județean Neamț pentru sprijinul constant acordat dar și Primăriei Piatra-Neamț pentru susținerea proiectelor de investiții.

„Mulțumesc echipei de profesioniști de la Inspectoratul Școlar Județean Neamț, conduse de doamna Inspector Școlar General Florentina Moise , care m-a înconjurat mereu cu apreciere și susținere! A fost o bucurie și o onoare să colaborez cu dumneavoastră!

Mulțumesc echipei de manageri din județul Neamț, dragii mei colegi directori, pentru colaborarea minunată și pentru spiritul de solidaritate în momentele dificile! Vă doresc sănătate și putere!

Mulțumesc echipei de la Primăria Piatra-Neamt, conduse de domnul Primar Andrei Carabelea, pentru susținerea proiectelor de investiții din colegiu și pentru proiectele de perspectivă care vor crea la Colegiul Național Gheorghe Asachi condițiile de studiu cele mai bune.”

Și, mai ales, mulțumesc echipei de la Asachi, colegi, părinți și elevi, alături de care am muncit ca director în acești ani, oameni MINUNAȚI, care dau valoare școlii!

Rămân în continuare în această echipă, dedicată proiectelor Colegiului National „Gheorghe Asachi” – Piatra Neamt, dar din postura de cadru didactic.
Poate că lista de mulțumiri este incompletă, dar nu am de gând plec nicăieri!

Continuăm împreună proiectul Asachi, într-o nouă formulă!
Să fim sănătoși și să ne vedem cu bine în noul an școlar!” – a mai transmis Constanța Chelaru

PUBLICITATE