Din comuna Dobreni, pe scena Românii au Talent cu emoția copilăriei într-o singură interpretare

În vârstă de 60 de ani, Florela Oprișan a fost pe scena de la Românii au talent cu o poezie foarte emoționantă, în care a vorbit despre copilăria la țară. Jurații au fost plăcut surprinși de versurile concurentei, care i-au făcut să-și amintească de vremurile de odinioară.

Florela are 60 de ani și a crescut la țară. S-a mutat în Piatra Neamț, acolo unde împărțea un apartament de două camere cu fiul ei care la acea vreme era artist plastic, iar acum lucrează la Disney.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După câțiva ani, ea a preferat să se întoarcă în mediul rural și după cum spune chiar ea, este o gospodină în adevăratul sens al cuvântului: are animale, grădină, muncește pământul, însă lucrează și în agroturism, la complexul “ Valea celor 12”. La locul de muncă, ea vinde bilete sau toarce lână lângă șemineu ca să le ofere turiștilor o atmosferă cât mai autentică.

Viața Florelei nu a fost una ușoară. Soțul ei s-a stins din viață când fiul lor avea doar 6 ani, iar de atunci a fost nevoită să se mobilizeze pentru a deveni un adevărat stâlp în familie.

A plecat în străinătate ca să își susțină băiatul să urmeze o facultate. A lucrat la o familie până când băiatul a terminat facultatea. Spune că acolo a simțit dorul puternic de casă așa că a început să își scrie gândurile pe foaie. În timp ce muncea, purta după ea un carnețel în care scria tot ce avea pe suflet, ca să îi mai aline dorul.

După o viață de lucrat în confecții, Florela poartă costumele pe care ea singură le-a făcut. Se îmbracă tot timpul în costum , la biserică, în curte, Așa a fost și remarcată în satul în care locuiește din comuna Dobreni.

După un moment plin de emoție, Andra a mărturisit că și-a amintit de copilărie:

„M-ați făcut să mă gândesc la copilăria mea, mi-am amintit de frații mei de la Câmpia Turzii. Vă mulțumesc!”, a spus Andra.

Florela a trecut în etapa următoare a competiției cu 4 de „DA”.

PUBLICITATE