Din 1 mai, se închid centrele de vaccinare din Neamț. Activitatea de vaccinare va continua la cabinetele medicilor de familie

Începând din data de 1 mai 2022, se închid centrele de vaccinare împotriva COVID-19, din județul Neamț, rămase active, respectiv:

• CV Piața Centrala „Sf. Gheorghe”, Piatra Neamț
• CV Colegiul „Tehnic Miron Costin corpul A”, Roman
• CV „Sală sport – Club Sportiv” Tg. Neamț
• CV „Cămin Cultural” Săvinești.

Activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 va continua la cabinetele medicilor de familie care au încheiat contracte cu CAS Neamț.

În cabinetele medicilor de familie, vă puteți vaccina cu toate tipurile de vaccin: Pfizer, Pfizer pediatric, Moderna și Johnson& Johnson.

Lista celor 104 de cabinete de medicină de familie în care vă puteți vaccina împotriva COVID-19, în prezent, este disponibilă pe pagina de internet a Direcției de Sănătate Publică Neamț, secțiunea Informații utile → Prevenire și control boli transmisibile → Coronavirus → VACCINAREA anti-COVID → VACCINAREA anti-COVID în cadrul cabinetelor medicale de familie. (click – AICI)

Contactați medicul dumneavoastră de familie pentru a afla cum puteți să vă vaccinați la cabinet! Vaccinarea este sigură, voluntară și gratuită!

Autoritățile administrației publice locale vor distribui tichetele de masă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare care nu au beneficiat de aceste tichete de masă până la data închiderii centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 unde s-a efectuat vaccinarea.

comunicat de presa 30.04.2022
PUBLICITATE