DIICOT în Neamț: 4 percheziții, peste 2 kg de droguri găsite și 5 persoane reținute

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Neamț, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională organizată, specializată în trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cinci persoane au fost reținute. – informează IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 22 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Neamț, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț și sprijinul I.P.J. Neamț au prins în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamț, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Piatra Neamț.

Asupra lor au fost găsite 3 grame de cannabis și 30 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce urmau a fi comercializate.

Ulterior, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sprijiniți de cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Iași, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au efectuat 4 percheziţii, la locuinţele celor trei, dar și la domiciliul unei femei, de 34 de ani, din Piatra Neamț.

Aici au fost descoperite și ridicate aproximativ 50 de grame de cannabis, 2 kilograme de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai multe cântare electronice, laptop-uri, tablete, telefoane mobile, stick-uri de memorie, precum și 38.000 de euro și 22.500 de lei.

Mai multe persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț pentru audieri. Față de 5 persoane, procurorii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

La activități au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.

PUBLICITATE