DIICOT, acțiune în aproape toată țara! Uriașă operațiune împotriva crimei organizate.

Acțiune de amploare a DIICOT în toată țara, aproape toți procurorii fiind implicați în această dimineață într-o uriașă operațiune împotriva crimei organizate.

Procurorii DIICOT efectuează în această dimineață 386 de percheziții domiciliare în mai multe județe ale țării pentru destructurarea mai multor grupări infracționale organizate, suspectate de trafic de droguri, trafic de persoane, trafic de migranți, proxenetism, evaziune fiscală sau spălare de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În total ar fi vorba despre 24 de dosare penale la 20 de grupări infracționale..

Ancheta coordonată a procurorilor DIICOT a fost declanșată ca urmare a faptului că, în ultimele luni, lideri ai unor importante grupări de criminalitate organizată care acționau în vestul Europei au revenit în țară ca urmare a pandemiei și și-au reluat aici parte din activitatea infracțională.

Perchezițiile au loc în județele Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeș, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timişoara, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud şi în municipiului Bucureşti.

PUBLICITATE