Dezinteresul PSD Piatra-Neamț față de ședințele Consiliului Local

Consilierii PSD din Piatra-Neamț își continuă „tradiția” de a nu participa sau de a se conecta online din diverse locații la ședințele Consiliului Local, arătând astfel seriozitatea și angajamentului lor față de comunitate.

În Piatra-Neamț, dezinteresul consilierilor Partidului Social Democrat (PSD) față de ședințele de Consiliu Local este o practică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Absența acestora la ședințele importante, inclusiv cea de astăzi care necesita un vot secret, evidențiază o problemă persistentă de dezinteres și neglijare a datoriilor pentru care au fost aleși.

În schimb, prin conferințe de presă sau la ședințele de partid ne povestesc cât de mult se împlică pentru bunul mers administrativ al orașului.

Mai avem și situații în care participarea online a unor consilieri PSD s-a făcut din locații comode, precum dormitoare, birouri sau chiar baruri, aflate la doar câteva minute distanță de sala Consiliului Local.

Deși ar fi fost înțelese absențele sporadice din motive personale, sau chiar participarea online atunci când nu ești în localitate sau chiar nu te poți deplasa, repetitivitatea și natura acestor neparticipări ale celor de la PSD arată o abordare de evitare a responsabilităților și o reală dovadă de dezinteres.

Ne-am fi așteaptat ca toți reprezentanții aleși să își îndeplinească cu seriozitate și dedicare rolul pentru care au fost votați, onorând încrederea acordată de cetățenii orașului Piatra-Neamț, dar se pare că la PSD comoditatea primează.

PUBLICITATE