Detaliile din anchetă după incendiul din Piatra-Neamț sunt uluitoare: Incompetență, nepăsare, necunoaștere și habarnism. Nu injectomatul a fost problema

Un avocat care a consultat dosarul tragediei de la Piatra-Neamț, dă primele date din ancheta procurorilor.

Același avocat a prezentat astăzi un document privind primele audieri de martori în dosarul incendiului de la secţia ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamţ. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In urma discutiilor de astazi de la parchetul de pe langa ICCJ, in legatura cu dosarul incendiului de la spitalul din Piatra Neamt, deschis cu privire la fapte de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, trag urmatoarele concluzii:

Detaliile din ancheta de la incendiul din Piatra Neamt sunt uluitoare.

Incompetenta, nepasare, necunoastere si habarnism.

Toate astea au dus la moartea celor internati pe sectia ATI de la spitalul Piata Neamt.

Inca nu se cunosc detaliile referitoare la momentul T0 al incendiului.

Ceea ce am putut verifica in dosar, asta pana cand mi se vor comunica toate probele stranse, arata ca in momentul de fata se conduc ample expertize in echipe multidisciplinare, pentru elucidarea misterului pornirii incendiului.

Din cate reusesc sa-mi dau seama, va spun ca nu injectomatul a fost problema.

Oricum, asta ramane sa clarifice echipa de experti.

Intre timp lecturez rapoartele de NECROPSIE si va comunic raportul pe scurt, asa cum v-am si promis de la bun inceput, de atunci de cand am intrat in acest dosar si in limitele anchetei. – este mesajul avocatului Cuculis Adrian Calin

PUBLICITATE