Descoperire macabră în Neamț. Un bărbat și-a dat foc în mașină (FOTO)

O descoperire macabră a fost făcută astăzi, 26 martie, în afara localității Stejaru, unde polițiștii au identificat un autoturism ars cu un trup carbonizat în interior, victima fiind un bărbat de 55 de ani din Roman.

Conform surselor noastre, bărbatul lucra ca ambulanțier și se pare că acesta și-ar fi dat foc în mașină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman.” – ne-a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, dispariția bărbatului fusese semnalată de către soția sa în aceeași zi, la aproximativ ora 11:00, în schimb s-a solicitat ca evenimentul să nu fie mediatizat.

În prezent, polițiștii desfășoară investigații amănunțite sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, scopul fiind acela de a determina circumstanțele exacte și cauzele care au condus la acest deznodământ tragic.

PUBLICITATE