Descinderi în Roznov și Săvinești. Cinci bărbați, suspecți de furt. Prejudiciu de 100.000 lei


În ziua de 26.07.2016, în urma unei acțiuni organizată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina, împreună cu cei din cadrul BIC Piatra Neamţ, Poliţia Oraşului Roznov și SPR 2 Săvineşti, au fost puse în executare 5 mandate de aducere emise în cadrul unui dosar privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, cu un prejudiciu total de circa 100.000 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, pe raza localităților Roznov și Săvinești au fost depistaţi doi bărbați de 29 și 33 de ani, care au fost preluați pentru audieri în cauză, trei dintre persoanele căutate sustrăgându-se urmăririi penale. Totodată în aceleași cauze sunt cercetați și doi bărbați surprinși în flagrant de polițiști în noaptea de 24/25.07.2016, în timp ce încercau să pătrundă în locuința unei persoane din Ștefan cel Mare.

Cercetările privind săvârșirea infracțiunilor de furt săvârșite în perioada ianuarie-martie 2016, pe raza localităților Săvinești și Alexandru cel Bun vizează aceste persoane, una dintre acestea fiind deja arestată preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tentativă de furt.

Ieri, polițiștii au dispus reținerea a doi dintre bărbații bănuiți de săvârșirea infracțiunilor, unul de 29 de ani și celălalt de 30 de ani, ambii din Săvinești, iar astăzi aceștia urmează să fie prezentați cu propunerea de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor SAS și a jandarmilor.

PUBLICITATE