Descinderi în Piatra-Neamț. 7 percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi

Ieri, 19 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, telefoane mobile, bijuterii din aur și sume de bani, bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, un autoturism a fost indisponibilizat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au pus în aplicare mandatele de aducere emise pe numele persoanelor bănuite, ce au fost conduse la sediul poliției,

În baza probatoriului administrat, un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați  criminaliști, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, precum și jandarmi.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

PUBLICITATE