Deschiderea anului şcolar 2017-2018 la Liceul cu Program Sportiv din Piatra-Neamț

Cu câteva zile mai devreme decât de obicei, elevii s-au întors astăzi la școală și au participat alături de profesori și părinți la deschiderea anului școlar a Liceului cu Program Sportiv din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deschiderea oficială a noului an şcolar a avut loc în curtea liceului iar printre oficialități au luat cuvântul viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu și consilierul local Paul Pintilie.

„Vreau să felicit elevii Liceului Sportiv din Piatra-Neamț pentru că sunteți mai deosebiți pentru că îmbinați perfect și sportul și școala. Trebuie să dați aceeași importanță și școlii pentru că toți aveți vise iar visele se împlinesc dacă ai o temelie de cunoaștere, dacă ai școală. Altfel, rămân vise. Vă urez un an mai bun și cu rezultate deosebite. ” – a fost mesajul consilierului Paul Pintilie

Tot în cadrul ceremoniei, a fost ținut un moment de reculegere în memoria prof. Petre Coșerea.

Regretăm profund încetarea din viață a colegului nostru, Prof. Petre Coșerea, și suntem alături de familia sa greu încercată… Sincere condoleanțe!
Dumnezeu să îl ierte și să-i dăruiască odihna cea veșnică! Drum lin, în Lumină, spre Grădina cu Îngeri!!!… – este mesajul reprezentanților liceului.

PUBLICITATE