Deschiderea anului şcolar 2017-2018 la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra-Neamț

Aglomerație mare, luni dimineață, la deschiderea noului an școlar la una dintre cele mai mari instituții de învățământ din Piatra-Neamț. Curtea Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” s-a umplut de copii, părinți și profesori dar și oficialități în prima zi de școală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Festivitatea de deschidere a anului scolar 2017-2018 a început cu intonarea imnului național iar elevii şi cadrele didactice au primit binecuvântarea din partea părintelui Ursache. Evenimentul a fost prezidat de directorul unităţii şcolare, prof. Mariana Paleu, care a transmis cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor mesajul cu ocazia deschiderii anului şcolar.

„Să ne ajute Dumnezeu să avem un an școlar cu sănătate, cu împliniri, cu armonie și cu rezultatele cele mai grozave după eforturile pe care le vom depune.
Vă adresez urarea de bun-venit la Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu”. Sper ca cei care sunt pentru prima dată elevi ai acestei școli, să se integreze și să-și găsească locul nu numai în sala de clasă dar și în marea familie a Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu”. Avem foarte multe proiecte, activități școlare și extrașcolare și îmi doresc ca, atât elevi cât și profesorii dar mai ales părinții să fie alături de noi pentru a face acel „parteneriat” fiabil – elev-părinte-profesor-școală, astfel încât la finalul parcursului școlar, fiecare tânăr să-și găsească menirea și să devină un om mai bun, mai educat, un om care duce mai departe omenia. – a fost mesajul de început de an școlar al directorului Mariana Paleu.

PUBLICITATE