Deschiderea anului şcolar 2017-2018 la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț

Sute de elevi ai Colegiului Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț au asistat cu emoţie la deschiderea noului an şcolar. La evenimentul prezidat de directorul unităţii şcolare, prof. Constanța Chelaru, au participat, profesori, părinți, elevi dar și foști elevi ai școlii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 11 septembrie, într-o zi autentică de toamnă, la Colegiului Național „Gheorghe Asachi” s-a simţit emoţia unui nou început de an şcolar. Parinți și elevi, purtând în mâini buchete de flori, au umplut și anul acesta sala de sport a colegiului, unde, după intonarea imnului național, directorul Constanța Chelaru le-a transmis mesajul călduros de început de an școlar.

„Astăzi începem un nou an școlar, pentru unii primul an din viața de licean. Gândurile noastre pentru acest debut se îndreaptă în primul rând către părinții elevilor pe care noi îi îndrumăm, pentru că aici, la Colegiului Național „Gheorghe Asachi”, ne dorim o educație realizată în echipă, o echipă din care familia este esențială. De aceea dragi părinți, vă dorim sănătate, să aveți puterea de a fi alături de copiii dumneavoastră pe tot parcursul evoluției lor, să vă gândiți că odată cu înaintarea în vârstă, nevoile copiilor sunt din ce în ce mai complexe iar școala nu este un loc în care copilul este abandonat. Porțile noastre vă vor fi deschise permanent pentru a ne fi alături în procesul formării și educării copilului dumneavoastră. Doresc să urez bun venit bobocilor noștri, elevilor de clasa a IX-a, să-i asigur că-i primim cu brațele deschise în această familie frumoasă care este familia Colegiului Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț și că alături de noi vor trăi experiențe deosebite care-i vor conduce spre împlinirea idealurilor personale. De asemenea, îmi îndrept gândurile către absolvenții acestei școli și pe care vreau să-i felicit din toată inima petru faptul că onorează imaginea acestei școli prin rezultatele pe care le-au obținut.” – a fost mesajul directorului Constanța Chelaru

PUBLICITATE