Deputatul Vlad Marcoci s-a înscris oficial în PNL Neamț


Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, a anunțat joi, 14 aprilie, că deputatul  Vlad Marcoci s-a alăturat echipei liberale și îi va susține candidatura la președinția Consiliului Județean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

DSC_0981„Sunt bucuros să vă pot anunța astăzi faptul că echipa liberală din Neamț primește în rândurile sale un nou membru: domnul deputat Vlad Marcoci. Ca să înlătur orice speculații care ar putea fi făcute pe acest subiect vreau să clarific din start un lucru: domnul deputat Vlad Marcoci se alătură PNL pentru a colabora cu noi, nu s-au făcut negocieri pe funcții, ci susține candidatura mea la Președinția Consiliului Județean. Vom face împreună echipă pentru a reprezenta cât mai bine și eficient interesele județului Neamț”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Totodată, liderul liberalilor din Neamț îi invită și pe cei care nu au încă curajul să facă pasul decisiv și să alăture echipei PNL.

„Venirea domnului Marcoci în PNL și susținerea pe care mi-o acordă pentru a fi ales președinte al Consiliului Județean Neamț este un semnal care poate fi interpretat în dublu sens: cei care vor să ni se alăture, dar nu au curaj sau au fost amenințați, o pot face de acum. Domnul deputat Marcoci este un deschizător de drumuri. Pe de altă parte, e un mesaj transmis foștilor colegi: E timpul să renunțați la practicile mârșave, la șantaj, la amenințări, pentru că a venit vremea să facem o altfel de politică, așa cum au cerut în urmă cu câteva luni cetățenii când l-au dat jos din funcția de premier pe Victor Ponta”, a mai completat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

DSC_0974Deputatul Vlad Marcoci a declarat că se bucură că se alătură echipei liberale și a dat asigurări că susține proiectele președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

„Așa cum a punctat și domnul Mugur Cozmanciuc venirea mea în PNL nu este  rezultatul unor negocieri pentru vreo funcție politică, ci mă alătur echipei liberale pentru că îl susțin pentru candidatura la președinția Consiliului Județean și sunt convins că va fi câștigător.Am încredere că sub conducerea lui Mugur Cozmanciuc, din calitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț, se poate realiza proiectul Neamț 2020”, a declarat deputatul Vlad Marcoci.

Și senatorul PNL Eugen Țapu Nazare a transmis un mesaj celor de la PSD, care au început să recurgă la tactici imorale pentru a-i intimida pe cei care vor să facă echipă cu PNL.

„Domnul Vlad Marcoci se alătură echipei liberale câștigătoare. Suntem încrezători că va fi așa pentru că asta ne-o arată și cetățenii. Am strâns până acum aproximativ 100.000 de semnături și până la termenul limită vom avea cu siguranță 150.000. Pe lângă susținerea cetățenilor avem semnale că tot mai multe persoane ni se vor alătura, așa cum a făcut-o domnul Marcoci astăzi. Încă nu o fac pentru că sunt supuși presiunilor, sunt amenințați de cei care au legătură cu PSD. Dar cred că venirea domnului Marcoci ne arată că roata se întoarce și aceste acțiuni de intimidare vor continua”, a punctat senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare.

 

PUBLICITATE