Deputatul Remus Munteanu: „PSD nu e de acord cu reducerea salariilor”

Partidul Social Democrat nu este de acord cu reducerea salariilor în sistemul bugetar, este mesajul transmis de deputatul PSD Neamț Remus Munteanu.

Potrivit acestuia, senariul ministrului Marcel Boloș privind „revizuirea” salariilor în sistemul bugetar, pentru diminuarea cheltuielilor, trebuie eliminat din discuțiile care vor avea loc în cadrul Coaliției, „pentru a nu risca compromiterea altor măsuri bune și necesare”.

În mesajul parlamentarului nemțean se precizează că ajustarea cheltuielilor publice nu se va face prin soluții imorale, de tristă amintire, precum tăierile salariale din perioada Băsescu.

„Deja inflația a avut o contribuție negativă asupra veniturilor românilor. Partidul Social Democrat și coaliția de guvernare au ca scop sprijinirea populației și a companiilor românești în această perioadă complicată și protejarea veniturilor acestora. Sub nicio formă nu vom discuta despre tăieri de salarii. Este exclus!

Dimpotrivă, misiunea coaliției de guvernare este să apere veniturile și puterea de cumpărare a tuturor cetățenilor țării. Ceea ce a și făcut de când #PSD a intrat la guvernare și a ales consensul, stabilitatea și cooperarea politică în locul unui conflict permanent și al instabilității.

Vom găsi cu siguranță soluțiile cele mai potrivite pentru a eficientiza cheltuielile bugetare pentru că, în asemenea momente, această decizie este o dovadă de solidaritate față de români.” este mesajul secretarului general al PSD, distribuit de Remus Munteanu

PUBLICITATE