Deputatul Remus Munteanu anunță cel mai important sprijin pentru mediul de afaceri în vremuri de criză: peste 17 miliarde de lei

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu a pus în dezbatere publică proiectul Ordonanței de Urgență prin care se va aloca cel mai important sprijin pentru mediul de afaceri în vremuri de criză, peste 17 miliarde de lei către antreprenorii și firmele românești. – anunță deputatul Remus Munteanu

Parlamentarul nemțean a transmis mesajul liderului social-democraților, Marcel Ciolacu, prin care anunță că este vorba despre cel mai amplu proiect național de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Așa cum am promis, lansăm scheme de sprijin prin care susținem industrializarea economiei, finanţăm afacerile agricole, sprijinim lucrările de construcţii și încurajăm proiectele inovative bazate pe noile tehnologii.

Am intrat la guvernare ca să ajutăm românii și firmele românești să depășească cea mai grea situație economică-socială din ultimii 20 de ani.

Iată că proiectele din programul de guvernare al PSD încep să se concretizeze și sunt sigur că vor fi aplicate rapid și eficient.

Programele IMM PROD, RURAL INVEST, GARANT CONSTRUCT și INNOVATION se adaugă proiectelor deja existente IMM Invest și IMMAgro pentru a întregi astfel cel mai amplu proiect național de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii din România!

Vom continua să investim masiv în companiile românești și vom susține producătorii locali, fiindcă acesta este drumul corect pe care vrem și trebuie să așezăm economia țării!” – este mesajul liderului PSD

PUBLICITATE