Deputatul Iulian Bulai sare în apărarea Loredanei și a ultimei manele apărute pe piață

Deputatul de Neamț Iulian Bulai (USR) ne-a obișnuit cu ieșirile publice mai puțin inspirate și care au născut mari dezbateri de-a lungul vremii. În ultima postare, în calitatea sa de preşedinte al Comisiei de Cultură din Parlamentul României, se poziționează drept un apărător al Loredanei Groza și al celebrei manele apărută de curând în spațiul public.

Muzica e fericire. Și curaj să te reinventezi – Loredana a făcut-o de-o mie de ori înainte. Acum ne scoate ipocrizia de sub preș și prejudecățile din minte! Zi-le, Loredana!„, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evident că mesajele și comentariile negative la postarea deputatului USR nu au întârziat să apară. Printre cele aproape 300 de până acum, atașăm câteva:

Vincentiu Cosniceru: Promovarea inculturii ca si cultura, este genocid la adresa oamenilor de cultura! Felicitari #bulai esti praf. Intrebare pentru tine, promotorule: cam ce modele in viata vad copii din ziua de azi, la acest videoclip. Inteleg ca ai avut o copilarie nefericita, dar nu e cazul sa o strici pe cea a unei generatii intregi.

Guti Emil Bogdan: si in ce comisie ziceai ca esti ? Cultura ? … cred ca demisia ar fi un gest onorabil si plecarea din partid un bonus pt lipsa culturii …

Palciuc Sorin: Eu sunt sigur că dacă ar fi trait marele poet Mihai Eminescu, ar fi distribuit pe contul său de facebook, superba capodoperă muzicală a Loredanei, apoi ar fi ascultat-o pe repeat în timp ce se iubea cu domnița Micle pe lângă plopii fără soț!

Anghel Daniel: Nu ratezi niciun moment prin care să îmi arăți că ești piatră de moară agățată de acest partid! Mulțumesc pentru sinceritatea involuntară, până la urmă e dreptul tău de a fi și puțin manelist!

Narcisa Turcu Stanoae: Șterge repede că (iar) te faci de râs! Asta nu este reinventare… este involuție.

PUBLICITATE