Deputatul Iulian Bulai s-a făcut de râs din nou, încurcând spitalele între ele!

După moartea celor trei pacienți de la ”Victor Babeș”, din dorința de a ieși cu ceva în spațiul public și a-și apăra ministrul pus de partid să se ocupe de sănătatea românilor, deputatul nemțean Iulian Bulai a comis-o din nou, făcându-se de râs pe rețelele de socializare.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Iulian Bulai a încurcat spitalele, aducând acuzații grave reputatului medic Adrian Streinu-Cercel, fost director al Institutul Matei Balș, nu al Spitalului Victor Babeș, unde a avut loc evenimentul nefericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bulai declară că Streinu-Cercel nu a fost în stare să facă investiții și să lase măcat un extinctor în clădire, deși acesta nu are nicio legătură cu Spitalul Matei Balș. În viziunea deputatului USR-PLUS, de vină ar fi și PNL care nu și-a asumat Ministerul Sănătății.

Bulai nu s-a făcut de râs doar prin încurcarea spitalelor între ele, ci și cu textul plin de greșeli gramaticale și cacofonii:

Ministrul Sănătății e la fața locului. A fost o eroare umană. Nu au fost făcute investiții în mandatul PSD, al lui Streinu Cercel. Nu a fost în stare să lase un extinctor ca să stingem un incendiu în clădire. E o manipulară groaznică că noi suntem vinovați de acest lucru. Situația de acum nu este datorită ultimelor 4 ani de guvernare. PNL nu și-a asumat Ministerul Sănătății.

Între timp, Iulian Bulai, ca un om politic asumat, și-a șters postarea de pe Facebook.

PUBLICITATE