Deputatul Iulian Bulai a demisionat din funcția de președinte al USR Roman

Deputatul USR Iulian Bulai a decis să demisioneze din funcția de președinte al USR Roman și să coordoneze doar activitatea filialei județene USR Neamț. Decizia președintelui USR Neamț provine din dorința de a dinamiza activitatea filialelor locale ale USR din județ, dat fiind faptul că activitatea parlamentară îi ocupă foarte mult din timp. – notează un comunicat al parlamentarului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am demisionat din funcția de președinte al USR Roman pentru că sunt de părere că frâiele unei organizații locale trebuie să fie ținute de un membru care își poate dedica mai mult timp dezvoltării filialei și dinamizării activităților acesteia. Fiind plecat jumătate din săptămână la București, îmi este greu să organizez acțiuni specifice pentru filiala Roman. La fel cum în celelalte filiale locale ale USR din județ, mă refer aici la Piatra Neamț, Târgu Neamț sau Zănești, există președinți din localitate, la fel și la Roman este nevoie de un conducător local. În perioada următoare vor avea loc alegeri pentru a desemna noul președinte al USR Roman și, personal, îl susțin pentru ocuparea acestei funcții pe vicepreședintele Radu Samson, fost candidat la alegerile locale parțiale din acest an. Sper ca și ceilalți colegi din filiala USR Roman să fie de acord”, a declarat deputatul Iulian Bulai.  

Iulian Bulai a fost ales în funcția de președinte al USR Roman în ședința Adunării Generale a Filialei locale USR Roman din 14 octombrie 2016.  

PUBLICITATE