Demonstrații de tehnică și echipament militar la Piatra-Neamț, marți 23 aprilie

Centrul Militar Județean Neamț organizează marți, 23 aprilie, un eveniment de promovare a carierei militare și a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, oferind demonstrații de tehnică și echipament militar.

Marți, 23 Aprilie 2024, în intervalul orar 12.00-14.30, Centrul Militar Județean Neamț organizează un eveniment de promovare a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, pe Platoul „Curtea Domnească” din municipiul Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Împreună cu partenerii noștri vă vom prezenta tehnică și echipamente militare, ținute și arme medievale, armament, tehnică și echipamente AIRSOFT, vom învăța proceduri de acordare a primului ajutor, ne vom întrece în concursuri sportive și trageri cu arme AIRSOFT.

La standurile biroului de informare-recrutare veți afla toate informațiile privind instituția militară și oferta educațională a Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro, veți primi consiliere pentru orientare educațională și profesională în perspectiva unei cariere militare. 

Parteneri eveniment:

Inspectoratul Școlar Județean Neamț;

Airsoft.ro Piatra Neamț; 

Batalionul 634 Infanterie „Mareșal Józef Pilsudski” Piatra Neamț;

Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” Bacău;

Crucea Roșie Română – filiala Neamț;

„Asociația Tineretului Ortodox Român” Târgu Neamț. 

Dacă ești interesat de o instituție militară de învățământ sau de o carieră militară, nu rata acest eveniment!

Vă reamintim că în această perioadă desfășurăm activități de recrutare și selecție a candidaților pentru admiterea în învățământul universitar și postliceal militar, astfel:

Învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari şi subofiţerilor: 15.04 – 07.06.2024 – înscrierea candidaților;

Fără examen de admitere;

– Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat cu vârsta de cel mult 30 de ani împliniţi în cursul anului 2024.

Învăţământul universitar militar de formare a ofiţerilor şi învăţământul universitar civil (medicină): 27.02 – 31.05.2024 – înscrierea candidaților.

– Admiterea în instituţiile de învăţământ universitar din subordinea MApN, constă într-o probă de evaluare a cunoştinţelor la disciplinele Matematică, Informatică şi Limba engleză.

– Admiterea în instituţiile de învăţământ universitar din afara MApN (domeniul de licenţă Sănătate) se desfăşoară conform metodologiilor proprii, elaborate de aceste instituţii.

– Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat şi vârsta de cel mult 26 de ani (24 pentru aviaţie-naviganţi) împliniţi în cursul anului 2024.

Pentru informaţii suplimentare despre locuri și parcurgerea procesului de recrutare și selecție vă rugăm să ne contactați la telefoanele 0233213886, 0732560973.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro sau paginile oficiale de Facebook, RecrutareMApN şi Centrul Militar Judeţean Neamţ.

PUBLICITATE