DECATHLON a deschis primul magazin din Piatra-Neamț și al șaselea din zona Moldovei

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a deschis joi, 14 decembrie 2017, primul magazin din Piatra Neamţ, în incinta Galeria Piatra Neamţ, amplasat pe Strada Plăieșului, nr. 2. Inaugurarea a avut loc la doar două zile după deschiderea magazinului de la Buzău. Astfel, compania îşi consolidează poziţia la nivel naţional, ajungând la o reţea de 22 de centre de desfacere, dar şi regional, acesta fiind cel de-al şaselea spaţiu din Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Al şaselea magazin al retailerului din zona Moldovei și al 22-lea din țară, centrul Decathlon din Piatra Neamţ are o suprafaţă de circa 800 m2 şi corespunde celor mai înalte standarde de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv. Suma totală investită în lucrările de proiectare şi amenajare a noului spaţiu se ridică la peste 650,000 Euro.

Pentru Decathlon anul 2017 a fost unul intens, cu multe mize și investiții făcute, care să ne asigure rezultate remarcabile pe termen mediu și lung. Sfârșitul de an reprezintă o încununare a tuturor activităților de dezvoltare din ultima perioadă, datorită celor două deschideri de la Piatra Neamţ şi Buzău, în mai puțin de o saptămână. Prin prezenţa noastră în regiunea Moldovei avem grijă să luăm pulsul pieţei şi să ne conectăm la necesităţile şi preferinţele utilizatorilor noştri din această regiune a țării. Astfel, am sesizat la Piatra Neamț o cerere tot mai crescută pentru produsele pe care le comercializăm, iar pentru primul an estimăm circa 100,000 de vizite. Prin noul centru Decathlon, ultimul inaugurat în acest an, ne propunem să oferim o gamă variată de produse, la cele mai mici prețuri, atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru amatori și toți iubitorii de sport”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

În noul magazin din Piatra Neamţ sunt disponibile circa 5,000 de articole şi echipamente, necesare practicării a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, sporturi de echipă, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, schi sau drumeție montană.

Articolele sunt concepute pentru toate nivelurile de performanță, inclusiv pentru sportivii amatori şi se deosebesc prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului. Acestea au o garanţie de minim doi ani şi un preţ accesibil tuturor categoriilor de utilizatori.

Implicarea Decathlon în Piatra Neamț a început încă de dinaintea deschiderii magazinului, prin acțiunile şi competiţiile sportive interactive și dinamice, pregătite pentru toți locuitorii orașului. Astfel, weekendul trecut, toți admiratorii de sport au participat gratuit la activitățile Decathlon, și-au pus la încercare spiritul competitiv și au testat produsele noastre. Iar odată cu inaugurarea centrului Decathlon, cei 15 coechipieri prezenţi în magazin vor avea grijă să le ofere tuturor nemțenilor sfaturi privind sportul preferat și alegerea celor mai potrivite articole, la cel mai mic preț”, a afirmat Mihai Ilie, Director de magazin, Decathlon Piatra Neamț.

În weekendul dinaintea deschiderii, în zilele de 9 și 10 decembrie, retailerul a provocat nemţenii cu diverse activităţi şi competiţii sportive, organizate în interiorul Galeria Neamţ. Peste 600 de persoane au participat gratuit în cele două zile de eveniment şi au avut posibilitatea să testeze fiabilitatea, tehnicitatea şi rezistenţa produselor Decathlon.

Magazinul este inaugurat pe data de 14 decembrie, în prezența oficialităților locale, a reprezentanţilor mass-media și a unor sportivi și reprezentanți ai cluburilor sportive din Piatra Neamţ.

Retailerul sportiv a ajuns la o reţea de 22 de centre comerciale, dintre care trei au fost deschise de la începutul anului 2017 la Botoşani, Buzău şi Piatra Neamţ. Tot în acest an a fost inaugurat şi primul spaţiu logistic Decathlon din România, care va aproviziona trei state sud-est europene şi a fost extins și modernizat spațiul din centrul comercial Pallady din Bucureşti.

100% PASIUNE PENTRU SPORT
Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț. Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

DESPRE DECATHLON ROMÂNIA
La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

PUBLICITATE