De miercuri, 29 iunie, se deschide o nouă cafenea în Piatra-Neamț, pentru cei care iubesc discreţia şi liniştea

Cafeneaua MOFT  (Facebook.com/moftdepiatraneamt), unul dintre puţinele locuri în stil retro romantic din oraş, reprezintă un concept integrat de cafenea şi lounge. Un spaţiu intim şi dedicat frumosului, Moft de Piatra Neamţ se adresează oamenilor care iubesc discreţia şi liniştea, în general celor care ştiu să se relaxeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ana şi Mădălin au ales să lase în urmă confortul statutului de angajat, pentru a-şi urma visul . Au mizat pe nevoia de libertate, de a face în viaţă acele lucruri care contează. Aşa s-a născut concepul de „cafenea mofturoasă”. De la idee până la a pune la punct fiecare detaliu nu a  fost un drum uşor ,dar  cu perseverenţă, imaginaţie şi mai ales cu mult suflet Ana şi Mădălin au reuşit să câştige această provocare.

10400940_10204397442131127_8474169664251581788_nAm pornit de la ideea de a construi un colţ care să inspire o eleganţă caldă, un loc în care lumea să vină cu plăcere pentru a petrece câteva momente frumoase. Ne dorim să putem îndeplini cât mai multe capricii clienţilor noştii, pentru că nu-i aşa, e bine să ne începem sau să ne încheiem ziua cu câte un moft”  ne spune Ana

Dimineţile sunt pentru cei cărora le place să ia micul-dejun într-o formulă „all’ italiana”. După-amiezele sunt rezervate pentru ceai, specialitaţi de cafea, sucuri naturale  şi prăjituri, iar serile pentru  cocktail-uri, vinuri, şampanie şi muzică bună.

Este adevărat că espresso rămâne produsul de bază oferit de cafenea, un espresso obţinut dintr-un amestec de cafea atent selecţionat , dar Moft de Piatra Neamţ oferă o larga  varietate de specialitaţi pe bază de cafea calde şi reci. Din meniu mai dezvăluim  fresh-uri , smoothie-uri şi cocktail-urile aflate la modă.

Şi ca să vă convingeţi  şi să descoperiţi şi alte bunătăţi capricioase nu vă rămâne decât să vă opriţi la Moft de Piatra Neamţ din  Str. Borzoghean Nr. 2D  deschis de miercuri 29 iunie 2016,  între 8.00-23.00.

PUBLICITATE