De la emisiunea ”Viorel și Vulpița”, angajată de autorități fără concurs în cadrul DSP București

Direcția de Sănătate Publică a confirmat informația! Dansatoarea Emy, cea care a apărut dansând în diferite videoclipuri ale maneliștilor, dar și la show-uri de televiziune, intră în lupta cu noul coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dansatoarea Emy, pe numele său real Florescu Maria Emylia, cunoscută din foiletonul ”Viorel și Vulpița”, a fost angajată la Serviciul Administrativ și Mentenanță, informează DSP București, informează bugetul.ro.

Aceasta a beneficiat de angajările fără concurs făcute pe timp de pandemie, la ordinul Ministerului Sănătății.

Comunicatul DSP

„Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, în data de 6 noiembrie 2020 au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante, în conformitate cu prevederile Ordinul Ministerului Sănătății nr. 905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Ministerului Sănătății, inclusiv funcțiile publice de execuție și conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Posturile publicate în vederea ocupării fără concurs au fost ocupate în proporție de 67%, fiind încheiate contracte individuale de muncă pe perioadă determinată, respectiv cu o durată de cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.

Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică.

Totodată, precizăm faptul că Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București nu a încheiat un contract individual de muncă cu Dna. Florescu Maria Emylia, prin urmare acesta nu este angajata Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București.”, precizează DSP.

PUBLICITATE