De data asta liberalii au recunoscut că doar se ÎNCEARCĂ să le fie susținute proiectele

PNL Neamț a trecut din glorioasa epocă Cozmanciuc, în cea a interimarului Țapu-Nazare. Și cum trebuie demonstrat publicului larg că se muncește, un alt lot de primari liberali a fost transportat la București pentru pozele de rigoare.

Eugen Țapu-Nazare: ”Alături de colegul meu, deputatul Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, i-am însoțit astăzi pe primarii din Roznov, Bahna, Dragomirești, Secuieni, Trifești, Moldoveni, Ștefan cel Mare și Ion Creangă, în încercarea de a susține proiectele de care oamenii și comunitățile au nevoie.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din textul postat, observăm că liberalii nu mai merg pe siguranța că guvernul liberal le va finanța proiectele de care comunitățile locale au nevoie, ci spun negru pe alb că s-au deplasat la capitală ”ÎN ÎNCERCAREA de a susține proiectele.” Cu alte cuvinte, măcar să se întoarcă cu ceva fotografii acasă și eventual cu o ciorbă de post, la Buzău, la ”Drăgaice”.

Nu știm cine se ocupă acum de comunicare la PNL Neamț, dar nu putem să nu remarcăm că pe vremea lui Cozmanciuc textele aveau o oarecare logică, cursivitate, iar din punct de vedere gramatical chiar erau în regulă.

Încă un aspect ne-a stârnit amuzamentul: printre primarii chemați la poză în capitală, s-a strecurat și un edil de la PSD, lucru care i-a făcut pe liberali să exclame că ”dezvoltarea comunităților din județul Neamț nu are culoare politică și nu contează din ce partid este primarul.”

Pe bune? Să vă credem? De asta ați respins, pe bandă rulantă, toate amendamentele la buget făcute de opoziție pentru a ajunge bani și în comunitățile locale conduse de primari PSD?

N. B. – Peste un an vom contacta fiecare primar plimbat în perioada asta la București și îl vom întreba care din proiectele comunității a primit finanțare de la Guvern.

 

PUBLICITATE