De Crăciun, patru frați din județul Neamț au o dorință: să își revadă părinții

In timp ce majoritatea copiilor isi doresc daruri multe, de Craciun, 4 frati din judetul Neamt viseaza sa isi revada parintii. Sunt crescuti de bunicii care le ofera atat cat pot ei, dar nimeni nu poate sa-i inlocuiasca pe mama si pe tatal care i-au parasit. – notează Kanal D

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alexandru, Geanina, Andrei si Florentina sunt cele patru comori ale familiei Apetroaie. Din putinul lor, bunicii, care le tin loc si de mama si de tata, si-au gasit putere sa-i creasca pe toti.

Desi mama a locuit in aceeasi casa cu ei, niciodata nu i-ar fi pasat de propriii copii, spun bunicii. Apoi, intr-o seara, femeia a plecat si nu s-a mai intors. Nici de tatal lor cei mici nu stiu prea multe.

Cei mici ii rasplatesc pe bunici asa cum pot: cu ajutorul in gospodarie si cu rezultate la invatatura. Din pacate, desi sunt toti cuminti, si anul acesta, cei patru copii ii vor scrie in zadar lui Mos Craciun.

Daca aveti cum sa-i ajutati, in prag de sarbatori, puteti trimite ce considerati la familia Apetroaie, sat Traian, comuna Zanesti, judetul Neamt.

sursa: Kanal D
PUBLICITATE