De cartea recordurilor. 137 creditori ai Ceahlăului, convocaţi într-un apartament


Ceahlăul Piatra-Neamţ, echipa de fotbal care a participat constant în prima ligă a fotbalului românesc în ultimii ani, trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar și asta după ce e Gheorghe Ştefan şi-a retras sprijinul. Mai mult de atât, a retrogradat, se află pe ultimul loc în liga a II-a iar mulți jucători importanți au părăsit clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sfârșitul lunii februarie, judecătorii au aprobat planul de reorganizare al echipei, astfel încât mai există şanse de salvare de la faliment.

Caracterul amuzant al acestui demers a fost dat de faptul că planul de reorganizare propus de către compania care se ocupă de insolvenţa Ceahlăului a fost aprobat în cadrul unei şedinte la care au fost invitaţi 137 de persoane într-un apartament de bloc din Piatra Neamţ.- notează prosport.ro

invitatie
prosport.ro

 

Pentru că un astfel de exerciţiu de contorsionism nu putea fi pus în practică a fost găsită soluţia ca salariaţii clubului să fie reprezentaţi de preşedintele Ioan Mironaş. ”Planul a fost aprobat definitiv cu 4-1 la voturi… Ar fi fost greu să se întâlnească toţi creditorii. Administratorul judiciar a trimis către toţi înştiinţări pentru întâlniri, la primele două au fost foarte puţini, dar eu am fost prezent acolo. Atunci s-a luat decizia la sugestia administratorului judiciar că dacă tot nu vine nimeni să reprezint eu salariaţii pentru că şi eu aveam de recuperat o sumă importantă”, a spus Mironaş pentru ProSport.

sursa prosport.ro

PUBLICITATE