De astăzi, Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț are un nou manager

De astăzi, Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț are un nou manager: Alexandru Filimon.

Acesta a câștigat concursul organizat la sfârșitul anului trecut, iar astăzi, președintele CJ Neamț a semnat contractul de management.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Îmi doresc din tot sufletul să fie un început de bun augur și prin eforturile pe care le va depune domnul Alexandru Filimon, susținut de colegii săi din echipa managerială și ai Consiliului de Administrație, spitalul din Piatra Neamț va funcționa cât mai bine și va deveni ceea ce am vrut dintotdeauna – o unitate în care pacienții se simt în siguranță, iar cadrele medicale își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții.

De aproape un an traversăm o perioadă extrem de dificilă în domeniul sănătății, omenirea fiind cuprinsă de pandemia de coronavirus, dar sunt convins că într-un viitor destul de apropiat vom depăși această încercare.

Am fost și voi fi mereu alături de cei care conduc spitalele din județ și împreună am căutat soluții la problemele apărute, astfel încât nemțenii să nu aibă de suferit.” – a transmis președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

PUBLICITATE