De astăzi, 7 septembrie, restricții în 3 localități din Neamț

Prefectura Neamț a anunțat că în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a stabilit ca începând de astăzi, 7 septembrie, toate activitățile rămân deschise în afară de zona localităților Bodești, Poiana Teiului și Alexandru cel Bun.

Dacă săptămâna trecută, s-a hotărât reluarea activității restaurantelor și cafenelelor aflate în interiorul unor clădiri, în toate localitățile din Neamț (cu excepția comunei Bodești care are astăzi o incidență de 2,61/1.000 de locuitori), astăzi, s-a hotărât ca în următoarele 7 zile să se restricționeze aceste activități în alte două comune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre comuna Poiana Teiului, unde incidența comunitară în ultimele 14 zile este de 3,30/1.000 de locuitori și comuna Alexandru cel Bun, unde incidența comunitară în ultimele 14 zile este de 2,64/1.000 de locuitori.

Lunea viitoare se va evalua din nou situația pe cele trei comune și dacă incidența cazurilor este în coborâre, se vor redeschide toate tipurile de activități. După caz, acolo unde incidența comunitară crește cu peste 1,5/1.000 de locuitori se va analiza dacă se vor închide anumite tipuri de activități.

PUBLICITATE