Datoriile președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, lasă o asociație de proprietari FĂRĂ APĂ


ApaServ notifică în vederea debranșării asociația de proprietari unde figurează președintele PSD Neamț, Ionel Arsene. Mai mult de atât, parlamentarul are cea mai mare datorie conform listei de plată a asociației de proprietari afișată la avizierul blocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

apaserv targu neamt notoficare arseneConform notificării postate astăzi, 21 aprilie, pe site-ul instituției Apa Serv, Asociația de Propietari B PRIM blocul M1 scările AD, din orașul Târgu Neamț, este atenționată începând cu data de 12.04.2016, în vederea debranșării pentru o datorie de 64.148 lei.

În lista de plată a asociației de proprietari afișată la avizier, la blocul M1, scara A, ap. 5,  figurează și președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, având o datorie de peste 5.400 de lei, fiind în capul listei datornicilor.

Nu știm dacă datoria parlamentarului este cea mai mare din toată asociația de proprietari și în ce fel și de cât timp s-au acumulat aceste datorii (la acel apartament figurând 0 persoane), dar cu siguranță a contribuit la posibilitatea ca vecinii acestuia să rămână fără apă.

arsene datorii asociatie

PUBLICITATE