Datele accidentului cu 5 răniți din Neamț (FOTO)

Astăzi, 4 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național 17 B.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe drumul național 17 B, în localitatea Borca, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, de 21 de ani, din Borca, care se deplasa din sensul opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, a unei femei din Borca, pasageră în autoturismul condus de tânără, precum și a unei femei și a unui tânăr, ambii din județul Bacău, pasageri în autoturismul condus de bărbatul în cauză.

Tânăra a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, însă bărbatul, din cauza leziunilor suferite, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE