Datele accidentului cu 3 mașini implicate din Piatra-Neamț. Două minore au ajuns la spital (FOTO)

Astăzi, 9 iunie, polițiștii Biroului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe str. Mihai Viteazu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism pe str. Mihai Viteazu, cu direcția de deplasare Roman spre Piatra Neamț, ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani din Girov, ce se deplasa pe sensul opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ulterior al doilea autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Piatra Neamț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi minori de 7 si 12 ani, din Girov, pasageri în autoturismul condus de femeia de 31 de ani.

Potrivit ISU Neamț, cele două victime (două fete) au primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului, după care au fost transportate la CPU Roman.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE