Datele accidentului cu 2 morți și 3 răniți din Neamț (FOTO-VIDEO)

Un grav accident rutier soldat cu 2 morți și 3 răniți a avut loc astăzi, în jurul orei 9:45, pe DN 15, în comuna Tarcău.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din localitatea Brusturi, conducea un ansamblul de vehicule (TIR) pe DN 15, din direcția Bicaz – Piatra Neamț, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier de limitare a înălțimii, moment în care cu un utilaj pe care îl transporta ar fi acroșat o bârnă metalică, care în urma coliziunii s-ar fi desprins și ar fi căzut peste un microbuz de transport persoane care se deplasa din sensul opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și a unui pasager de 47 de ani, precum și rănirea altor trei pasageri.

Dintre cei trei răniți, o persoană a fost găsită inconștientă de către echipajele medicale. Aceasta a răspuns manevrele de resuscitare, fiind transportată, alături de celelalte 2 victime, la spital.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, pe perioada cercetării la fața locului a polițiștilor.

PUBLICITATE