Date noi în cazul tentativei de omor din Piatra-Neamț. Cei doi se cunoșteau. Agresorul s-a predat

O femeie a fost înjunghiată în părculețul de lângă restaurantul Colibele Haiducilor din Piatra-Neamț, în după-amiaza zilei de miercuri, 20 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agresorul (Z.M.S, un bărbat de 47 de ani din Piatra-Neamț) și femeia (în vârstă de 34 de ani din Pângărați) au o relație de prietenie de prin anul 2016. Se întâlneau periodic în Piatra-Neamț. Miercuri, 20 iunie, au stabilit să se vadă din nou și și-au dat întâlnire. Cei doi au luat cu un taxi și au mers în fața restaurantului Colibele Haiducilor, unde s-au așezat pe o bancă, fără să intre în restaurant.

La un moment dat, discuțiile dintre ei s-au purtat în contradictoriu iar bărbatul a lovit-o cu pumnul în zona feței. Femeia a căzut, agresorul s-a urcat cu genunchii pe victimă și, cu un briceag pe care-l avea asupra lui, a lovit-o de mai multe ori în zona toracică.

Bărbatul a plecat de la locul faptei și a coborât spre grădina zoologică, pe strada Ștefan cel Mare. A văzut un echipaj de poliție, l-a oprit și s-a predat.

Femeia înjunghiată s-a ridicat și s-a deplasat în interiorul restaurantului. A intrat pe poartă și a căzut în fața barului. În urma unui apel la „112”, în jurul orei 14:20, la fața locului a intervenit un echipaj TIM (terapie intensivă mobilă) care a preluat femeia și a transportat-o la spital cu șoc hemoragic, plăgi înjunghiate hemitorace stâng prin agresiune. Femeia este internată la Terapie Intensivă, cu o plagă la nivelul hemitoracelui stâng. S-a făcut o pleurotomie și nu sunt probleme deosebite” – ne-a declarat directorul Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț

Bărbatul a fost reținut, ieri (20 iunie), pentru tentativă de omor, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În acest moment este în desfășurare o anchetă, iar colegii mei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Neamț, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, fac cercetări sub aspectul comiterii infacțiunii de tentativă de omor, asupra unui bărbat de 47 de ani din Piatra-Neamț. Victima, o femeie de 34 de ani din Pângărați, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca astăzi, 21 iunie, să fie prezentat Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă.” – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE