Date noi în cazul crimei din Piatra-Neamț (VIDEO)

ACTUALIZARE: Crima din Piatra-Neamț: Fata de 16 ani va fi cercetată în libertate

Date noi în cazul crimei ce a avut loc azi-noapte în municipiul Piatra-Neamț.

Totul a avut loc în jurul orei 01:00, când un apel la „112” anunța o crimă într-un bloc situat în centrul municipiului Piatra-Neamț, vizavi de Muzeul de Istorie. Fata este cea care a anunțat autoritățile despre fapta comisă, spunând că a fost sechestrată și la un pas de a fi violată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În vârstă de 16 ani, Alexandra își căuta un loc de muncă. Plecase de acasă de aproximativ o săptămână. În urmă cu câteva zile, părinții au cerut Poliției să o găseasca și au dat peste ea, la o prietenă. Nu a vrut să se întoarcă acasă, în comuna Dochia, și a rămas la o verișoară, în aceeași localitate.

Adolescenta a luat legătura cu Lucian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Brașov, care locuia în chirie într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț (vizavi de Muzeul de Istorie).

Acesta i-ar fi promis un loc de muncă iar fata s-a dus la el acasă.

Potrivit unor surse, la un moment dat, bărbatul ar fi încercat să o abuzeze sexual, iar adolescenta a încercat să fugă, dar ușa de la intrare în apartament era încuiată.

Atunci a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe individ de mai multe ori, după care a sunat la „112”.

„Pentru identificarea în cel mai scurt timp a persoanei care a sunat la 112, la nivelul IPJ Neamț s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști de Investigații Criminale, politiști de Ordine Publică și luptători SAS.

Deoarece persoana se afla în stare de șoc și nu putea oferi detalii concrete cu privire la locația în care aceasta se află, polițiștii au intervenit pe două locații aflate la același etaj.” – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Când au intrat în casă, echipele de intervenție au găsit bărbatul în vârsta de 41 de ani, întins pe jos, în hol, într-o baltă de sânge (cu plăgi la nivelul toracelui), iar într-una dintre camere se afla fata care sunase la 112.

PUBLICITATE
SURSĂvideo: stiripiatraneamt.ro