Daniel Zugravu, directorul Decor Lux, nou sponsor al echipei Ceahlăul (VIDEO)

Daniel Zugravu, directorul general Decor Lux, este noul sponsor al echipei CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

Acesta a fost prezentat, astăzi, 27 iulie, în cadrul unei conferințe de presă la sediul clubului, fiind anunțat ca primul sponsor care a reacționat pozitiv la solicitarea reprezentanților CSM Ceahlăul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Așa cum vă spuneam la ultima conferință de presă, suntem într-o campanie de a atrage cât mai mulți sponsori alături de noi, alături de echipă, astfel încât să reușim să ajungem la performanțele pe care ni le-am propus.

Daniel Zugravu & Anton Măzărianu

Punctez încă o dată că noi în primii doi ani dorim să ne stabilizăm foarte bine liga a doua și apoi să încercăm să forțăm o promovare. Asta nu înseamnă că nu nu vom face o impresie bună în acest sezon. Încă suntem în discuții cu sponsori, încă suntem în discuții cu firme care ar putea să se alăture clubului nostru și proiectului nostru.

Primul care a reacționat pozitiv la solicitarea noastră și la apelul nostru a fost domnul Zugravu, ce deține firma Decor Lux” – a spus Anton Măzărianu, proprietarul companiei Comes, sponsorul principal al echipei Ceahlăul.

Daniel Zugravu, directorul firmei Decor Lux, cel care s-a alăturat ca sponsor al echipei de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț a declarat că are intenția să se implice activ în viața comunității locale și își dorește să contribuie la îmbunătățirea orașului prin susținerea evenimentelor și acțiunilor sportive și culturale, sprijinind astfel munca și talentul tinerilor din comunitate.

„În primul rând aș dori să mulțumesc domnului Măzăreanu și echipei Ceahlăul pentru că ne-au angrenat în acest fel de mers și Desigur să vă mulțumesc dumneavoastră pentru că vă aflați astăzi aici.

Încă din momentul în care am fost solicitat să ne alăturăm echipei am reevaluat care este poziția noastră față de comunitatea locală și cum am putea să contribuim la îmbunătățirea noastră și a prezenței noastre în comunitatea locală atât din punct de vedere al participării la evenimente și acțiuni sportive așa cum este participarea la echipa clubului Ceahlău cât și la evenimente culturale, educaționale, de entertainment etc.

Firma Decor Lux este o firmă care a luat ființă în anul 2001. Suntem prezenți pe piața producătorilor de tâmplărie de 22 -23 de ani, dar așa cum mulți dintre dumneavoastră au observat, prinși în agitația zilnică a sferei de business de multe ori uiți că poți avea o influență mult mai bună în viața comunității și nu neapărat doar în viața economică.

Recenta promovare și recentul succes al echipei Ceahlăul arată că noi, ca oraș, comunitate, putem avea mult potențial și pentru că sunt oameni talentați pentru că putem atrage oameni talentați, atunci reprezentanții comunității de afaceri și companiilor locale trebuie să se implice în acest demers.

Ne-am uitat cu atenție și admirație la compania Comes și ne-am întrebat ce fel de companie dorim să fim. Și nu dorim să fim doar un producător de uși și ferestre de cea mai înaltă calitate. Dorim să ne implicăm activ în viața comunității locale să contribuim după puterile noastre și să oferim ceva înapoi comunității cu ajutorul căreia ne-am ridicat. Din această comunitate ne-am extras angajații datorită cărora astăzi suntem aici în fața dumneavoastră și pe lângă faptul că suntem împreună cu o echipă de oameni muncitori și harnici vrem să fim împreună și cu o echipă de fotbal, vrem să fim împreună și cu oameni din comunitatea locală, pentru că noi suntem pietreni, noi suntem nemțeni. Ceahlăul Piatra Neamț poate fi un vector important al comunității locale și trebuie să fim prezenți la acțiunea, la munca și talentul unor tineri care anul acesta, la anul, vor contribui la creșterea acestui oraș.

Acesta este un prim pas pe care l-am făcut cu emoție și cu entuziasm. Suntem mândri să fim alături de echipa orașului și totodată suntem nerăbdători să identificăm și alte zone în care să putem contribui la viața comunității, în care să putem sprijini ca munca și talentul să devină performanță.” – a declarat Daniel Zugravu

Tot în cadrul conferinței de astăzi, reprezentanții CSM Ceahlăul au prezentat noii jucători (noile achiziții), cei care s-au alăturat lotului echipei în cantonament.

Totodată, CSM Ceahlăul a făcut un apel către toți suporterii pentru a fi prezenți vineri seară, la ora 19:30, pe stadion.

„Avem ceva special pentru voi. Vom avea un meci amical în compania celor de la Bacău dar, în prealabil, la ora 19:45 vom face prezentarea integrală a lotului și a stafului tehnic.

În același timp, lovitura de începere, la ora 20:00, va fi dată de către Leon Ivanov, o fostă glorie a Ceahlăului Piatra-Neamț.” – au declarat oficialii clubului.

PUBLICITATE