Dan Constantin (PSD): „nu voi mai vota … alocări de fonduri către Piatra-Neamț”


????????????????????????????????????

Astăzi, 9 iunie, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean (din mandatul 2012-2016), consilierul Dan Constantin (PSD) a făcut o declarație șocantă. Supărat că a existat o neînțelegere între municipiul Piatra Neamț și Consiliul Județean Neamț (constând într-un schimb de terenuri între municipalitate și CJ Neamț), consilierul a declarat că NU va mai vota alocări de fonduri către Piatra Neamț. 

„Eu declar public că, din acest moment, dacă voi fi validat consilier județean, nu voi mai vota nicio hotărâre care să prevadă alocarea de fonduri către municipiul Piatra-Neamț.” – a declarat Dan Constantin

Consilierul PNL, Cristian Tapalagă, a avut un răspuns către afirmația lui Dan Constantin: „Nu mi se pare normal ca un consilier în funcţie să facă o acuzație atât de gravă amenințând că nu va vota niciun proiect pentru municipiul Piatra Neamţ. Cetăţenii municipiului Piatra-Neamț nu au voie să sufere din cauza vanităţii sau a unui declic al unuia dintre noi. Noi suntem aici datorită votului lor”.

De precizat este că la Piatra Neamț, la votul pentru Consiliul Județean (pe listă aflându-se și Dan Constantin), PSD a ieșit pe primul loc!

loading...

One comment

  1. Dan Constantin reprezinta bine PSD-ul. aviz votacilor de la PSD: ati votat o cloaca de mafioti. daca ati crezut ca PDL si altii, sunt mafiotii cei mai mari, veti avea ocazia sa vedeti ca v-ati inselat.
    un individ ca Dan Constantin ar trebui tras in t**pa. poate ne spune si noua cum a ajuns el mare proprietar de spatii comerciale in oras. prin munca cinstita ?

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*