Dan Bittman nu crede în „minciuna Covid”. Cântărețul îndeamnă la revoltă: „Când ieșim?!”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a postat un mesaj doar pentru prietenii săi de pe Facebook, în care se plânge de apelul transmis de autorități, prin sistemul Ro-Alert, cu privire la noile măsuri anti-pandemie din București.

Bittman nu este la primul astfel de derapaj public. Bucureştenii au primit marți mai multe mesaje RO Alert în care sunt avertizați de creşterea ratei de infectare cu noul coronavirus.

Enervat că a primit așa ceva pe telefon, Dan Bittman a reacționat: ”Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincinoase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!

Invitat în studioul Antena3, Bittman și-a menținut atacurile împotriva restricţiilor de natură sanitară:Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…)

În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur.

De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…)

Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general (…)”, a mai spus cântărețul.