Cuvinte de mângâiere pentru victimele din Spitalul din Piatra-Neamț

Cultul creștin „Organizația Religioasă «Martorii lui Iehova»” transmite sincerele sale cuvinte de compătimire și condoleanțe pentru traumele pe care locuitorii orașului Piatra Neamț le-au resimțit în ultimele săptămâni.

Tragedia ce a avut loc la Spitalul din Piatra Neamț, în care 12 persoane și-au pierdut viața și altele au avut de suferit foarte mult, a produs o durere greu de suportat pentru comunitatea locală nemțeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De aceea, cu mult regret în inimi, vă asigurăm că gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor astfel năpăstuiți, către dl. dr. Cătălin Denciu și a sa omenie ieșită din comun, către familia dumnealui, dar și către întregul colectiv medical.

Așa cum citim în Sfintele Scripturi, fie ca ‘Dumnezeu să le mângâie inimile tuturor celor ce trec prin aceste necazuri și să le dea tăria să le suporte’. (A Doua Epistolă a Apostolului Pavel către Corinteni, capitolul 1, versetele 3 la 5)

Așteptăm cu nerăbdare timpul când, prin Împărăția, sau Regatul său, Dumnezeu va vindeca toate durerile sufletești și va șterge lacrimile de durere de pe toate chipurile. (Apocalipsa Apostolului Ioan, capitolul 21, versetul 4)

PUBLICITATE
SURSĂComunicat de presă