În cursul lunii mai, Jandarmeria Neamţ şi-a completat echipa managerială

În cursul lunii mai a.c. Jandarmeria Neamţ şi-a completat schema managerială odată cu ocuparea posturilor de prim-adjunct, adjunct, şef serviciu management operaţional şi şef serviciu logistic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aşadar, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursurilor organizate, începând cu data de 26 mai a.c., locotenent-colonelul Iulian Munteanu, ofiţer specialist I mobilizare, a fost numit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef al IJJ Neamţ iar colonelul Şveduneac Iulian, care îndeplinea funcţia de consilier juridic la IJJ Suceava, a fost numit în funcţia de adjunct.

Prin ordin al Inspectorului Șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, ca urmare a promovării concursurilor organizate, începând cu data de 1 mai a.c., locotenent-colonelul Petrică Popa, ofiţer specialist II la IJJ Vrancea, a fost numit în funcţia de şef serviciu management operaţional iar din 4 mai a.c., locotenent-colonelul Ovidiu Guriuc, împuternicit şef serviciu logistic, a fost numit în funcţia pe care o deţinea prin împuternicire.

,,Dinamica mare de personal şi trecerea în rezervă a unor cadre cu funcţii de conducere a generat organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de la nivelul unităţii. Acum că aceste greutăţi au fost depăşite, managementul instituţiei noastre intră pe un făgaş normal iar pentru ducerea la îndeplinire a tuturor obiectivelor asumate, mă bazez pe întreg sprijinul colegilor mei.” a precizat maiorul Radu-Vasile Olariu, inspectorul şef al IJJ Neamţ, în cadrul unei şedinţe.

Informaţii suplimentare

Locotenent-colonelul Iulian MUNTEANU este născut la data de 21 septembrie 1973, este căsătorit şi are doi copii. Din anul 1994 a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române (comandant pluton, comandant detaşament, ofiţer specialist şi împuternicit şef serviciu management operaţional). Este absolvent de studii postuniversitare în specializarea managementului instituţiilor publice, a absolvit studiile de master în ştiinţe penale precum şi facultatea de drept. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire, îndeplinind prin cumul şi funcţia de ofiţer de cercetare penală specială. Din acest moment, principalele atribuţii de serviciu vor fi acelea de a organiza, conduce şi coordona misiunile specifice ale inspectoratului, va răspunde de întreaga activitate a structurilor de stat major, va coordona activitatea de protecţie a informaţiilor clasificate şi va contribui alături de inspectorul şef la realizarea managementului unităţii.

Colonelul Iulian ŞVEDUNEAC este născut pe 9 decembrie 1972, este căsătorit şi are un copil. Din anul 1996 când a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române (comandant pluton, şef secţie ordine şi siguranţă publică, ofiţer specialist pază, ofiţer specialist relaţii publice şi consilier juridic). Este absolvent de studii juridice la Academia de Poliţie şi de studii postuniversitare în drept internaţional. Pe noua funcţie, ofiţerul va organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie logistică, urmărind asigurarea dotării cu mijloace materiale specifice, de transport, comunicaţii, aparatură şi echipamente necesare îndepliniri misiunilor.

Locotenent-colonelul Petrică POPA este născut pe 15 februarie 1969, este căsătorit şi are trei copii. Din anul 1991 când a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române (comandant pluton, ajutor şef secţie şi ofiţer specialist II în cadrul serviciului management operaţional). Este absolvent de studii juridice la Academia de Poliţie iar în timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.

Locotenent-colonelul Ovidiu GURIUC este născut pe 18 iunie 1976, este căsătorit şi are un copil. Din anul 2007 când a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul structurilor logistice, este absolvent al facultăţii de mecanică şi are masterat în managementul operaţiunilor logistice.

PUBLICITATE