Cupon de 20 lei la cumpărături de 200 lei/bon, la Carrefour Piatra-Neamț

Veniți la Carrefour Piatra Neamț în perioada 15-19 August și, la cumpărături de minim 200 de lei pe același bon de casă, primiți un cupon de cumpărături în valoare de 20 de lei pe care îl puteți folosi la următoarele sesiuni de shopping, în perioada 20-31 August.

(cuponul nu poate fi folosit pentru produsele de tip: alcool, țigări/țigarete, produse din tutun și pungile de plastic).

În intervalul 14-16 August, vă invităm să descoperiți și gama de produse marcă proprie „Drag de România”, reduse cu 20%, special pentru voi!

Din seria târgurilor săptămânale dedicate producătorilor locali, în perioada 13-19 August, Carrefour Piatra Neamț vă așteaptă cu celebra Vitamin Aqua fabricată de Merlin’s Beverage în localitatea Ștefan cel Mare, berea Neamțeană produsă de Iosidoro SRL în Roman, berile Suceava, Bermas, Calimani, Solca fabricate în Suceava și o varietate de vinuri din Domeniile Bohotin produse în Iași.

Prin multe dintre inițiativele sale, Carrefour îți dorește să ofere consumatorilor produse de calitate la prețuri accesibile, oportunitatea de a se conecta la specificul gastronomic din diferite regiuni ale țării, precum si șansa de a redescoperi gusturile de altă dată ale preparatelor proaspete și beneficiile acestora!

PUBLICITATE