Cunoscutul medic chirurg Iosif Koszeghi s-a stins din viață

Cunoscutul medic chirurg Iosif Koszeghi s-a stins din viață, în această dimineață, 13 decembrie, la un spital din Cluj-Napoca.

Reputat medic chirurg al Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț și președinte, mai multe mandate, al Colegiului Medicilor Neamț, dr. Iosif Koszeghi s-a născut pe 30 octombrie 1949, la Oradea, în județul Bihor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În anul 1974 și-a început activitatea medicală la Dispensarul Războieni, după care a urmat rezidențiatul, la București.

După trei ani a revenit în județul Neamț, la Spitalul Bicaz.

Începând cu anul 1984 a fost chirurg la Spitalul Județean.

A mai ocupat funcția de preşedinte al Camerei Federative a Medicilor Piatra-Neamţ și preşedinte al Colegiului Medicilor Neamţ, din anul 2003.

Anul trecut, medicul chirurg Iosif Koszeghi a fost recompensat pentru un preparat medical cu medalia de aur la „EUROINVENTUL” de la Iași.

Iosif Koszeghi a fost unul dintre cei mai apreciați medici din județul Neamț.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colegiului Medicilor din România: „CMR își exprimă întreaga compasiune și părere de rău cu privire la moartea medicului Iosif Koszeghi, survenită în urma infecției cu SARS-COV-2. Medicul chirurg Iosif Koszeghi, președinte al Colegiului Medicilor din județul Neamț, a pierdut lupta cu noul coronavirus, după ce, se pare că, a contactat virusul la locul său de muncă, în Spitalul Județean Piatra Neamț. Dr. Iosif Koszeghi a fost un medic dedicat, acesta participând efectiv în seara tragediei ce a avut loc în secția ATI COVID a Spitalului Județean Piatra Neamț, implicându-se cu toate riscurile în ajutorarea celor răniți și în acțiunile imediat de după stingerea incendiului”

PUBLICITATE